Synkan käyttöliittymän muutokset

Käyttöliittymään on tulossa monia parannuksia. Käyttäjähallinta muuttuu uudessa järjestelmässä yrityskohtaisesta käyttäjäkohtaiseen hallintaan ja tunnistautuminen on sähköpostipohjainen. GS1 Finland luo jokaisen yrityksen asiayhteyshenkilölle tunnukset tuotetietopankkiin ja kyseinen henkilö toimii myös yrityksen pääkäyttäjänä. Tallennus-/mediakumppaneille luodaan omat tunnukset ja ne linkitetään GS1:n toimesta oikeille yrityksille.

Tietojen hakuehdot voi tallentaa hakupohjaksi jolloin samaa hakua voi käyttää myöhemmin uudelleen ja hakupohjan voi myös jakaa muille. Käyttöliittymässä tietojen tallentaja näkee myös kokoajan tietoja syöttäessään mitä vaadittuja tietoja on vielä antamatta tai missä tietokentissä on virheellistä tietoa. Klikkaamalla näitä virheilmoituksia käyttäjä pääsee siirtymään suoraan kyseisen tietokentän kohdalle. Alla olevassa kuvassa käyttäjä ei ole esimerkiksi antanut tuotteelle vielä Voimaantulopäivää ja tietoa Onko kuluttajatuote.

ui

Käyttöliittymään voi tutustua tarkemmin katsomalla tallennetun järjestelmän sneak peak -videon, joka löytyy projektiblogi-sivulta.

Mediatoiminnallisuus osaksi tuotetietoja

Mediatiedostojen välittäminen ja vastaanottaminen muuttuu uuden järjestelmän myötä. Jatkossa mediatiedot löytyvät tuotetietojen yhteydestä samoilla käyttäjätunnuksilla, jolloin erillistä kirjautumista ei enää tarvita.