Synkka-koulutukset

GS1 Finland järjestää koulutuksia tuotetietojen oikeellisuudesta ja tuotetietojen tallentamisesta. Koulutus on yrityskohtainen ja toteutetaan asiakkaan toivomusten pohjalta.

Pääteemat GS1 Finlandin tarjoamissa koulutuksissa ovat tuotetietojen ja -kuvien oikeellisuus sekä tuotetietojen ja -kuvien tallennus palveluun. Koulutuksessa keskitytään tuotetietojen ja/tai -kuvien sisältöön ja oikeellisuuden merkitykseen sekä opetellaan tietojen syöttö palveluun. Asiakkaanamme voit valita, mitä osa-alueita haluatte koulutuksessa käytävän läpi ja räätälöimme koulutuksen sen mukaisesti.

Esimerkkikoulutus uudelle asiakkaalle on noin yhden päivän mittainen yhdistetty tuotetietojen oikeellisuus- ja syöttökoulutus. Mediapuolen koulutukset ovat yleensä hieman lyhyempiä. Tarjoamme myös mahdollisuutta syventyä oman tuotealueen oikeellisuuteen ja syöttöön olemassa oleville asiakkaillemme.

Koulutukset ovat tarkoitettu tuotetietovastaaville, yhteyshenkilöille, tuotepäälliköille tuoteassistenteille, ym. henkilöille, jotka ovat tekemisissä tuotetietojen ja/tai -kuvien kanssa.

Lisätietoja saatte ottamalla yhteyttä GS1 Asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@gs1.fi