GS1-yritystunniste

GS1 Finland tarjoaa sinulle numerot viivakoodeihin, jotta sinä saisit tuotteesi kaupan hyllyille. Tältä sivustolta löydät ohjeet siitä, mitä pitää tehdä, jotta saat viivakoodit tuotteisiisi, tukkupakkauksiisi tai lavoihisi. Lisäksi voit tutustua oheispalveluihimme, joita tarjoamme yritystunnisteasiakkaillemme.

GS1-järjestelmän käyttö

GS1-yritystunnisteen avulla voit yksilöidä mm. tuotteita, toimipaikkoja, logistisia yksiköitä ja kuormankantajia. Täältä löytyvien ohjeiden avulla pääset alkuun järjestelmän käytössä.

Tutustu GS1-järjestelmän käyttöön

Tarkistusnumerolaskuri

Tarkistusnumerolaskuri laskee yksilöivien tunnisteiden (mm. GTIN- tai SSCC-koodin) viimeisen numeron eli tarkistusnumeron. Mikäli numero on väärä, koodi on lukukelvoton, esim. kassapäätteet eivät lue kuluttajatuotetta.

Avaa tarkistusnumerolaskuri

Gepir - yritystunnisteen tarkistuspalvelu

GS1 GEPIR (Global Electronic Party Information Register) on kansainvälinen tietopalvelu, jonka kautta voi tarkistaa GS1-numeroinnista vastaavan yrityksen tietoja. Palveluun on yhdistetty yli sadan GS1-maan yritystunnisteiden rekisterit yhdeksi näkymäksi.

Lue lisää Gepiristä

Viivakoodien tarkistuspalvelu

GS1 Viivakoodien tarkistuspalvelussa on mahdollista tarkistuttaa tuotteiden, kuljetuspakkausten sekä lavalappujen viivakoodien oikeellisuus ja toimivuus. GS1-standardien mukaiset merkinnät palvelevat kaikkia osapuolia, tavarantoimittajaa, kaupparyhmiä ja kuluttajia, nopeuttamalla viivakoodin lukutapahtumaa.

Lue lisää tarkistuspalvelustamme

GS1 Terveydenhuollossa

Terveydenhuollossa GS1-standardit lisäävät potilasturvallisuutta, parantavat toimitusketjujen tehokkuutta sekä helpottavat lääkkeiden ja lääkinnällisten laitteiden jäljitettävyyttä. Niiden avulla voi merkitä ja tunnistaa muun muassa lääkkeitä, välineitä, potilaita sekä terveydenhuollon tarjoajia ja sairaalapaikkoja.

Lue lisää