Synkka-palvelu

Synkka-palvelu on ratkaisu tuotetietojen ja digitaalisten aineistojen välittämiseen tavarantoimittajilta kaupparyhmille ja muille tuotetietojen vastaanottajille. Synkkaa käyttää yli 650 tavarantoimittajaa ja 50 vastaanottajaa, mukaan lukien Kesko, SOK sekä Tuko. Synkan vastaanottajina on myös lukuisat HoReCa-toimijat.

Tältä sivulta löydät ohjeet tuotetietopankin ja mediapankin käyttöön sekä eri ratkaisut tuotetietojen välitykseen. Lisäksi voit tutustua myös yrityiskohtaisiin koulutuksiimme, jotka räätälöimme yrityksellesi juuri sopivaksi.

Tuotetietopankin käyttö

Synkka-tuotetietopankki tarjoaa ratkaisun tuotetietojen välittämiseen teollisuudelta kaupparyhmille ja ruokapalvelutoimijoille. Täältä löydät ohjeita Synkka-tuotepankin käyttöön sekä teknisen dokumentaation.

Lue lisää tuotetietopankin käytöstä

Mediapankin käyttö

Synkka-palvelun kautta voi välittää tuotekuvia, hyllykuvia (planogrammit) ja pdf-tiedostoja teollisuudelta kaupparyhmille. Täältä löytyy ohjeet mediapankin käyttöön.

Lue lisää mediapankin käytöstä

Näin välität tuotetietoja

Tuotetietoja ja niihin liittyviä aineistoja voidaan välittää monella eri tavalla ja GS1:n asiakkaat voivat valita itselleen sopivimman tavan. GS1 Finlandin tarjoaa asiantuntijapalveluita asiakkailleen eri tallennusmuotojen tukemisessa.

Lue lisää tuotetietojen välityksestä

Koulutukset

GS1 Finland järjestää koulutuksia tuotetietojen oikeellisuudesta ja tuotetietojen tallentamisesta. Koulutus on yrityskohtainen ja toteutetaan asiakkaan toivomusten pohjalta.

Tutustu koulutustarjontaamme

GDSN-standardi

Synkka-palvelu pohjautuu kansainväliseen GDSN-standardiin, joka mahdollistaa samanlaisen tiedon välityksen eri maiden välillä.

Lue lisää GDSN-standardista