Kirjaudu testiympäristöön

GS1 Finland on luonut kaikille Synkka-palvelun pääkäyttäjille käyttäjätunnuksen testiympäristöön. Yrityksen pääkäyttäjälle lähetetään sähköposti perjantaina 8.9., jossa on käyttäjätunnuksen aktivointilinkki. Pääkäyttäjä luo tarvittaessa yrityksen muille käyttäjille käyttäjätunnuksia. 

Ensimmäinen kirjautuminen testiympäristöön
Uuden käyttäjätunnuksen luominen
Testiympäristön osoite
Salasanan resetointi

Ensimmäinen kirjautuminen testiympäristöön

Avaa sähköposti jossa on käyttäjätunnuksen aktivointilinkki, alla kuvaruutukaappaus tästä viestistä. Mikäli toimit pääkäyttäjän ominaisuudessa, mutta et ole saanut alla olevaa viestiä perjantain 7.9. aikana, ota yhteyttä GS1 asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu@gs1.fi.

Käyttäjätunnuksen aktivointi mail

Klikkaa sähköpostissa olevaa aktivointilinkkiä. Linkin avulla pääset aktivoimaan käyttäjätunnuksesi ja vaihtamaan salasanasi. Huomaathan, että aktivointilinkki on voimassa vain 14 päivää.

Huomioi salasanan antamisessa alla olevat salasana vaatimukset:

  • Vähintään 6 merkkiä
  • Vähintään yksi iso kirjain (A-Z)
  • Vähintään yksi numero (0-9)
  • Ei erikoismerkkejä

Klikkaa käyttäjätunnusten aktivointilinkkiä ja muuta salasanasi. Tallenna lopuksi sivun tiedot.

Muuta salasana ikkuna

 

Kun salasana on onnistuneesti vaihdettu, näet seuraavan vahvistuksen.

Salasana vaihdettu UAT

Klikkaa Jatka verkkosivustolle -painiketta, jolloin käyttöliittymän kirjautumissivu avautuu. Anna sähköpostiosoitteesi (sama osoite johon käyttäjätunnusten aktivointilinkki toimitettiin) sekä äsken luomasi salasana. Klikkaa sitten Kirjaudu sisään -painiketta.

Kirjaudu sisään UAT

Testiympäristössä voit kokeilla käyttöliittymän toimintoja, kuten käyttäjätunnusten luomista ja vähittäistuotteen perustamista. Testiympäristöön ei vielä ole viety tuotetietoja, joten tietokanta on tyhjä. Tuotetiedot viedään testiympäristöön syyskuun lopussa, jolloin siirrettyjä tuotetietoja voi tarkastella.

Uuden käyttäjätunnuksen luominen testiympäristöön

Pääkäyttäjä-roolilla on oikeudet luoda käyttäjätunnuksia. Uuden käyttäjätunnuksen luominen tapahtuu menemällä käyttöliittymässä osioon Käyttäjähallinta.

Käyttäjähallinta otsikko

Klikkaa Uusi käyttäjä -painiketta ja anna uudelle käyttäjätunnukselle rooli. Valittavissa on kolme roolia, Pääkäyttäjä, Ylläpitäjä ja Vierailija. Jokaisen roolin oikeudet on kuvattu roolin alapuolella. Yhdelle käyttäjätunnukselle annetaan aina yksi rooli.

Luo uusi käyttäjä

Täytä seuraavaksi punaisella merkityt pakolliset kentät.

Pakolliset tiedot uuden käyttäjän luominen

Kieli on myös pakollinen tieto. Käyttöliittymän kieli voi olla suomi tai englanti.

Valitse kieli käyttöliittymässä

Alla oleva Vahvistusten vastaanotto sähköpostitse, on viimeinen kohta käyttäjätunnuksen luonnissa. Tämän kentän voi jättää tyhjäksi. Ainoastaan silloin kun käyttäjä haluaa saada CIC-vahvistukset sähköpostiin, (mm. varoitukset ja toisista tuotetietopankeista tulevat virheraportit) ruksataan tämä kohta.

Vahvistusten vastaanotto sähköpostitse

Tallenna lopuksi tiedot.

Järjestelmä lähettää uudelle käyttäjälle sähköpostin, joka sisältää käyttäjätunnuksen aktivointilinkin. Linkin avulla uusi käyttäjä voi aktivoida käyttäjätunnuksensa ja vaihtaa salasanansa.

Testiympäristön osoite

Testiympäristön kirjautumisosoite on: https://pp-synkka.gs1.fi

Testiympäristöön kirjaudutaan käyttäjätunnuksella ja salasanalla. GS1 Finland Oy on luonut kaikille pääkäyttäjille käyttäjätunnuksen millä kirjaudutaan ensimmäisen kerran järjestelmään. Ensimmäisen kirjatumisen jälkeen käyttäjä voi kirjautua suoraan testiympäristöön yllä olevalla osoitteella.

Salasanan resetointi

Käyttäjä voi vaihtaa oman salasanansa jos se pääsee unohtumaan. Salasana vaihdetaan Resetoi salasana linkistä joka näkyy kirjautumissivulla.