Pääkäyttäjän ensimmäinen kirjautuminen

GS1 Finland lähettää kaikille pääkäyttäjille sähköpostin jossa on käyttäjätunnuksen aktivointilinkki. Pääkäyttäjä luo tarvittaessa yrityksen muille käyttäjille käyttäjätunnuksia. Aktivointilinkki lähetetään osoitteesta synkka@gs1.fi

Toimi seuraavalla tavalla kun saat käyttäjätunnuksen aktivointilinkin:

 1. Klikkaa sähköpostissa olevaa aktivointilinkkiä. Linkin avulla pystyt aktivoimaan käyttäjätunnuksesi ja vaihtamaan salasanasi. Huomaathan, että aktivointilinkki on voimassa 30 pv.
 2. Vaihda seuraavaksi salasana. Salasanan pitää olla tarpeeksi vahva (vähintään 6 merkkiä, yksi iso kirjain (A-Z), vähintään yksi numero (0-9), ei erikoismerkkejä).
 3. Tallenna uusi salasana
 4. Salasana on nyt vaihdettu ja voit jatkaa avaamalla uuden käyttöliittymän
 5. Luo tarvittaessa yrityksen muille käyttäjille käyttäjätunnuksia. Alla ohje käyttäjätunnusten luomiseen.

Uuden käyttäjätunnuksen luominen

Pääkäyttäjäroolilla on oikeudet luoda käyttäjätunnuksia. Uuden käyttäjätunnuksen luominen tapahtuu menemällä ylävalikossa osioon Käyttäjähallinta.

 1. Avaa ylävalikon Käyttäjähallinta osio
 2. Klikkaa Uusi käyttäjä-painiketta ja anna uudelle käyttäjätunnukselle rooli
 3. Valittavissa on kolme roolia. Jokaisen roolin oikeudet on kuvattu roolin alapuolella.
  • Pääkäyttäjä
  • Ylläpitäjä
  • Vierailija
 4. Anna uudelle käyttäjätunnukselle yksi rooli
 5. Täytä seuraavaksi punaisella merkityt pakolliset tiedot
 6. Valitse käyttöliittymän kieli, valittavissa on suomi ja englanti
 7. Vahvistusten vastaanotto sähköpostitse on valinnainen tieto. Tämän valinnan voi jättää tyhjäksi. Ainoastaan silloin kun käyttäjä haluaa saada CIC-vahvistukset sähköpostiin, (mm. varoitukset ja toisista tuotetietopankeista tulevat virheraportit) valitaan tämä kohta.
 8. Tallenna lopuksi tiedot
 9. Järjestelmä lähettää uudelle käyttäjälle sähköpostin joka sisältää käyttäjätunnuksen aktivointilinkin. Linkin avulla uusi käyttäjä voi aktivoida käyttäjätunnuksensa ja vaihtaa salasanansa.

Synkka tuotanto- ja testiympäristön osoitteet

Kirjautumisosoite tuotanto https://synkka.gs1.fi (Tuotantoympäristö on käytettävissä 8.11 alkaen)
Käyttäjätunnus ja salasana Vaihda salasana saatuasi käyttäjätunnusten aktivointilinkin sähköpostitse. Tiedustele lisää yrityksen pääkäyttäjältä.
Kirjautumisosoite testi https://pp-synkka.gs1.fi
Käyttäjätunnus ja salasana Vaihda salasana saatuasi käyttäjätunnusten aktivointilinkin sähköpostitse. Tiedustele lisää yrityksen pääkäyttäjältä.

Salasanan resetointi

Käyttäjä pystyy itse vaihtamaan salasanansa. Salasana vaihdetaan Resetoi salasana linkistä joka näkyy Synkka-palvelun sisäänkirjautumissivulla.