Sisäänkirjautuminen Synkka-palveluun

GS1 Finland on luonut kaikille Synkka-palvelun pääkäyttäjille käyttäjätunnuksen sekä tuotantoon että testiympäristöön. Kirjautuminen molempiin ympäristöihin tapahtuu samalla tavalla. Pääkäyttäjä luo tarvittaessa yrityksen muille käyttäjille käyttäjätunnuksia.

Mikäli pääkäyttäjänne on luonut sinulle käyttäjätunnuksen, saat sähköpostilla käyttäjätunnuksen aktivointilinkin. Aktivointilinkin avaaminen ja salasanan vaihtaminen on kuvattu tässä ohjeessa. Pääkäyttäjille on oma ohje.

Ensimmäinen kirjautuminen
Salasanan resetointi

Ensimmäinen kirjautuminen

Avaa sähköposti jossa on käyttäjätunnuksen aktivointilinkki, alla kuvaruutukaappaus tästä viestistä.

Klikkaa sähköpostissa olevaa aktivointilinkkiä. Linkin avulla pääset aktivoimaan käyttäjätunnuksesi ja vaihtamaan salasanasi. Huomaathan, että aktivointilinkki on voimassa vain 14 päivää.

Huomioi salasanan antamisessa alla olevat salasana vaatimukset:

  • Vähintään 6 merkkiä
  • Vähintään yksi iso kirjain (A-Z)
  • Vähintään yksi numero (0-9)
  • Ei erikoismerkkejä

Klikkaa käyttäjätunnusten aktivointilinkkiä ja muuta salasanasi. Tallenna lopuksi sivun tiedot.

Muuta salasana ikkuna

 

Kun salasana on onnistuneesti vaihdettu, näet seuraavan vahvistuksen.

Salasana vaihdettu UAT

Klikkaa Jatka verkkosivustolle -painiketta, jolloin käyttöliittymän kirjautumissivu avautuu. Anna sähköpostiosoitteesi (sama osoite johon käyttäjätunnusten aktivointilinkki toimitettiin) sekä äsken luomasi salasana. Klikkaa sitten Kirjaudu sisään -painiketta.

Kirjaudu sisään UAT

Salasanan resetointi

Käyttäjä voi vaihtaa oman salasanansa jos se pääsee unohtumaan. Salasana vaihdetaan Resetoi salasana-linkistä joka näkyy kirjautumissivulla.