Syyskuun Tuotetiedot nyt -tilaisuus keräsi yhteen yli 250 Synkan asiakasyritystä

fullsizeoutput_15d1

GS1 järjesti 25.9.2019 Tuotetiedot Nyt -tilaisuuden Helsingin Musiikkitalossa, jossa esiteltiin Synkka-tuotetietopalvelun tulevia päivityksiä ja ajankohtaisia asioita esimerkiksi viranomaisvaatimuksista koskien tuotetietojen antamista sekä esittämistä.

Tilaisuudessa oli 342 osallistujaa 288 yrityksestä. Musiikkitaloon saapui yhteensä 90 henkilöä ja striimauksen kautta tilaisuuteen osallistui 252 henkilöä.   

Miten onnistuimme?

Nyt kolmatta kertaa järjestettävästä tilaisuudesta palautetta antoi yhteensä 89 henkilöä eli hieman yli neljännes kaikista osallistujista. Yleisarvosanaksi annettiin 8,5 asteikolla 1-10 ja saman arvosanan sai tilaisuuden vastaaminen ennakko-odotuksiin.

Paikan päällä osallistuneet antoivat tilaisuuden yleisarvosanaksi 8,6 ja striimauksen kautta osallistuneet 8,4. Tilaisuus koettiin myös hyödylliseksi sen perusteella, että arvosanaksi annettiin 8,4 kysymykselle saiko tilaisuudesta hyödyllistä lisätietoja ja oppiko uusia asioita.

Saimme vahvistusta myös sille, että tilaisuuksien järjestäminen on tulevaisuudessakin tärkeää, koska palautteen arvosana 8,8 kertoo siitä, että haluaa osallistua vastaavaan tilaisuuteen uudelleen tai suosittelee sitä työtoverille.

Halusimme saada myös tilaisuuden kehittämiseen liittyvää palautetta, jotta voimme vasta entistä paremmin osallistujien odotuksiin. Osa palautteesta liittyi itse tilaan, jossa näkyvyys tilan takaa on hieman rajoittunut. Lisäksi toivottiin myös eri tiedontoimittajien puheenvuoroja, miten tuotetietoa hallitaan eri yrityksissä. Yhtenä kehitysehdotuksena oli elintarvikealan ja kauppatavaroiden erottaminen omiksi kokonaisuuksiksi. GS1 järjesti ensimmäisen vain kauppatavaroihin keskittyneen tilaisuuden 9.10.2019 Musiikkitalossa.

Toisaalta, palautteissa nousi esille myös toivomus siitä, että esimerkit olisivat myös jatkossa kauppatavaroista elintarvikkeiden lisäksi. Osa kehitysehdotuksista liittyi esitysteknisiin seikkoihin ja esitystapaan esimerkkinä joidenkin muutosten liian nopeat esittelyt. Lisäksi toivottiin enemmän käytännön esimerkkejä ja ohjeita, koska ne voisivat innostaa tehdä päivityksiä entistä paremmin ja tehokkaammin.

Kiitämme kaikkia osallistujia ja palautteen antajia. Käymme läpi kaikki annetut palautteet GS1:ssä, jotta voimme tarjota entistä hyödyllisempää sisältö seuraavassa Tuotetiedot Nyt -tilaisuudessa maaliskuussa 2020.

Takaisin uutishuoneeseen