Täsmäkoulutus elintarvikkeen alkuperätiedoista

5.2.2020, 09:00–11:00
Paikkoja on tällä hetkellä varattu 70 / 70
Tapahtuman hinta: 275,00 € (ei sis. ALV)

Elintarvikkeen pääainesosan alkuperämaan ilmoittamisesta tulee voimaan uusi asetus (EU 2018/775), ja sen soveltaminen alkaa 1.4.2020.

  • Miten tavarantoimittajan ilmoitusvelvollisuus muuttuu?
  • Mitä tuotteita asetus koskee?
  • Missä tilanteessa elintarvikkeen pääainesosan alkuperämaa tulee erikseen ilmoittaa?
  • Miten alkuperätiedot ilmoitetaan Synkassa?

Kaikkiin ylläoleviin sekä moniin muihin kysymyksiin saat vastauksia GS1:n ja Ruokaviraston yhteistyössä järjestettävässä koulutuksessa. Lisäksi kuulemme Marleena Tanhuanpään puheevuoron asetuksen käsittelystä ETL:n Elintarvikelainsäädäntötoimikunnassa.

Koulutuksen sisältö:

  • GS1 Finland, Anu Lahdenperä (5min)
    • Tervetuloa ja ohjelman esittely
  • Elintarviketeollisuusliitto ry, Johtaja Marleena Tanhuanpää (10min)
    • Elintarvikelainsäädäntötoimikunnan terveiset
  • Ruokavirasto, Ylitarkastaja Tuulikki Lehto (1h)
    • Uusi asetus elintarvikkeen pääainesosan alkuperämaan ilmoittamisesta (EU 2018/775)
    • Ohjeita asetuksen tulkintaan
  • GS1 Finland, Katarina Bredenberg (45 min)
    • Alkuperätietojen antaminen Synkassa
    • Pakkausmerkit
    • Alkuperätiedot verkkokaupoissa, kuluttajakauppa ja HoReCa

Tilaisuuden alussa on tarjolla kahvi ja sämpylä.

Aika ja paikka:

Keskiviikko 5.2.2020 klo 9-11, Sokos Hotel Tripla Pasila

Fredikanterassi 1 B, 00520 Helsinki

Hinta:

275 €/hlö (ei sis. ALV)

Peruutusehdot:

  • Ilmoittautuminen on sitova.
  • Peruutukset pitää tehdä sähköpostitse GS1 Finland Oy:n asiakaspalveluun. Osallistumismaksua ei peritä, mikäli peruutus on tehty vähintään 14 vrk ennen tilaisuutta. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan täysimääräinen osallistumismaksu.
  • Mikäli olet estynyt osallistumaan koulutukseen, voit antaa paikan kollegallesi.  
  • Jos perumista ei ole tehty etkä tule koulutukseen, veloitamme koko osallistumismaksun.

Ilmoittautuminen viimeistään ma 3.2.2020