Tuotetiedot nyt -tilaisuus keräsi yhteen yli 230 Synkan asiakasyritystä

GS1 järjesti keskiviikkona 31.10.2018 Tuotetiedot nyt -tilaisuuden Synkka-palvelun asiakkaille. Tilaisuutta seurasi paikan päällä Helsingissä yli 90 henkilöä ja striimauksen kautta parhaimmillaan liki 190 silmäparia eri puolilta Suomea.

Kiitämme kaikkia tilaisuuteen osallistuneita. Tilaisuus oli onnistunut ja jatkoa seuraa maaliskuussa 2019. Alle olemme koostaneet linkit esitysmateriaaleihin sekä videotallenteisiin. Lisäksi alta löytyy lyhyet kommentit niihin aiheisiin, joista saimme eniten kysymyksiä tai palautteita.

ESITYSMATERIAALIT JA KOMMENTIT

Synkan päivitykset
Esitysmateriaali
Video

Nimeämisohjeiden uudistus
Esitysmateriaali
Video
- Nimeämisen yrityskohtaisia koulutuksia järjestetään 2.1.2019 alkaen. Niihin voi tutustua jo nyt nettisivuillamme. Tunnin mittainen koulutus maksaa 200 € (alv 0 %).
- Marraskuun aikana nettisivujen nimeämisohjeet täydentyvät mm. aitojen tuotteiden nimeämisesimerkeillä sekä muutamilla muilla tarkennuksilla, joita on toivottu, mm. kuljetuspakkausten nimeämisohjeen osalta.

The importance of good data quality
Esitysmateriaali
Video
- Pohjoismaiset käytännöt tuotetietoprosesseissa herättivät paljon kiinnostusta ja kysymyksiä. Suomessa GS1 voi omalta osaltaan tukea prosesseja, jotka edistävät mahdollisimman tehokasta tuotetietojen välittämistä ja tiedon laadun parantamista. Prosessien kehittämiseen tarvitaan laaja näkemys sekä kaupalta että tavarantoimittajilta.

Tuotekuvat verkkokauppoihin Synkalla
Esitysmateriaali
Video
- Palautteissa toivottiin jatkossakin lisää konkreettista tietoa siitä, miten eri tiedot välittyvät vastaanottajille ja erityisesti verkkokauppoihin. Tätä yritämme lisätä tuleviin aineistoihimme ja tapahtumiimme.
- Jonkin verran kysyttiin myös käytännön ohjeita kuvien lataamisesta Synkkaan. Nettisivuilta löytyy mm. webinaaritallenne, jossa on paljon vastauksia näihin kysymyksiin:

https://asiakas.gs1.fi/synkka/tuotetietopankin-kaytto/kayttoliittymaohjeet/media-toiminnallisuus 
  
Tuotetiedon uudet vastaanottajat
Esitysmateriaali
Video

MITEN ONNISTUIMME?

Tähän asti saamiemme palautteiden mukaan yleisarvosana tilaisuudelle on 8,4. Kiitosta saivat mm. striiming-katselun mahdollisuus sekä vierailevat puhujat, erityisesti kuulumiset muista pohjoismaista. Kehitysehdotuksina olemme saaneet monia pieniä vinkkejä, erityisesti on toivottu lisäaikaa kysymysten esittämiselle sekä mahdollisimman paljon konkreettisia esimerkkejä kaikkiin esitettäviin asioihin. Huomioimme kaikki saamamme vastaukset seuraavien tilaisuuksiemme suunnittelussa, eli jos et ole vielä antanut palautetta tilaisuudesta,  klikkaa tästä

VARAA KALENTERISTASI 20.3.2019

Jatkossa vastaavia tapahtumia järjestetään kaksi kertaa vuodessa  - maaliskuussa ja syyskuussa. Varaa kevään päivä jo nyt kalenteristasi. Lähetämme erilliset kutsut lähempänä tilaisuutta.

Takaisin uutishuoneeseen